Preporuka
 

Nero Burning ROM 2011 – Program za rezanje

 
Nero Burning ROM 10
Nero Burning ROM 10
Nero Burning ROM 10

 
Ocena programa
 

Cena: 38 €
 
Veličina fajla: 94 MB
 
Vrsta: ,
 
Proizvođač:
 
Probna Verzija:
 
Download
NARUČI
Mogućnosti softvera
 
 
 
 
 


 
Formati fajlova
 
 
 
 
 


 
Tip diskova
 
 
 
 
 


 
Pomoć i podrška
 
 
 
 
 


 
Ukupna ocena
 
 
 
 
 
4/ 5


Ocena korisnika
76 ukpnih ocena

 

Prednosti


Ovaj program je odličan po svim kriterijumima po kojma smo vršili ocenjivanje programa za rezanje diskova

Mane


Koristilo bi nam još nekoliko dodataka ovom programu


Zaključak

Kada bi rekli da je Nero Burning Rom 2011 samo program za rezanje CD-ova ne bi smo bili u pravu. Ovaj program je od samog početka prisutan na sceni i predstavlja mnogo više od jednostavne alatke za narezivanja CD-ova ili muzike. Nero Burning Rom je sposoban da reže na preko 10 tipova raznih vrsta CD-ova. […]

0
Posted 2011-10-03 by

Bitdefender Popust
 
Opis programa
 
 

Kada bi rekli da je Nero Burning Rom 2011 samo program za rezanje CD-ova ne bi smo bili u pravu. Ovaj program je od samog početka prisutan na sceni i predstavlja mnogo više od jednostavne alatke za narezivanja CD-ova ili muzike.

Nero Burning Rom je sposoban da reže na preko 10 tipova raznih vrsta CD-ova. Postoje i razne mogućnosti narezivanja DVD-ova ali se nećemo sada time baviti. Ukoliko želite da pojednostavite proces rezanja, možete izabrati dugme „Nero Express“ koje se nalazi na dnu prozora kada izaberemo novi projekat za narezivanje CD-ova. Ovaj program izvršava osnovne stvari u kojima je Nero Burning ROM dobar i pokušava da pojednostavi celi proces narezivanja CD-ova kako bi ga prilagodio početnicima.

Ovaj program za rezanje CD-ova je nadmašio sve ostale programe za rezanje iz razloga što je odličan u svakom segmentu i kriterijumu po kojem smo ocenjivali programe za rezanje CD-ova. Ovo je razlog i zašto se ovaj program našao na našoj listi Najbolji programi za rezanje CD-ova.

 

Mogućnosti programa Nero Burning ROM 2011

Nero Burning ROM 2011 - Opcije za kopiranje diskaNero Burning ROM 2011 sadrši sve mogućnosti koje bi poželeli od jenog programa za rezanje CD-ova, pa čak i više. Ne samo da ovaj program može da skida CD-ove u MP3, Nero Digital ili WAW format, nego i da čita najpopularnije muzičke formate uključujući WMA i AAC. Isto tako može da konvertuje pesme u MP3, M4A/MP4 (slično kao AAC), WMA, FLAC, OGG i ostale formate.

Ostale muzičke i audio mogućnosti ovog programa uključuju mogućnost da uređuje i snima zvučne fajlove i uređuje i miksa muziku.

Nero Burning ROM 2011 relativno jednostavno snima i podatke na CD-ove i DVD-ove. On podržava jednostavno prevlačenje fajlova u folder i jednostavnim klikom na dugme „Burn“ narezuje ih na CD ili DVD. Verovatno jedna od najbitnijih mogućnosti ovog programa je mogućnost čitanja i pisanja ISO fajlova.

Pored svega navedenog, Nero Burning ROM je u mogućnosti i da snima rezervne kopije podataka sa računara ali i da ih posle rekonstruiše.

Pored toga što Nero podržava obradu muzike i narezivanje fajlova, on isto tako može i da se koristi kao uređivač za slike, za kreiranje slajd šoua sa slikama i muzikom,informacijama o autoru, uređivanje i snimanje videa pa čak i štampanje omota.

 

Lakoća korišćenja

Nero Burning ROM 2011 - narezivanje ISO na CDNero Burning ROM je izuzetno jednostavan za korišćenje. Poseduje odličan i intuitivan meni. Većina osnovnih zadataka može da se odradi preko SmartStart prozora a naprednije alatke se nalaze u listi aplikacija u donjem levom uglu prozora.

Sve što treba da učinimo da bi pokrenuli program je da da kliknemo na kategoriju i da pratimo sledeće korake. Proces je toliko jednostavan da čak i početnik moje lako i uspešno da nareže CD ili DVD.

Nismo imali nikakvih poteškoća prilikom rezanja muzike, podataka ili videa na CD ili DVD.

 

Instalacija programa Nero Burning ROM 2011

Zbog velikog broja mogućnosti programa Nero Burning ROM 2011 instalaciona datoteka je prilično velika. Ne preporučujemo da je skidate preko dialup konekcije. Ali, osim veličine instalacije nismo imali nikakvih drugih zamerki na instalaciju ovog programa.

 

Podrška

Nero Burning ROM 2011 - narezivanje audio CD-aNero Burning ROM pruža neverovatnu podršku svojim korisnicima. Ona uključuje veliki i sveobuhvatni vodič u SmartScreen prozoru i više specifičnih vodiča u svakoj aplikaciji i alatu. No i pored svega ovoga, uputstva moraju da se pruzmu sa interneta. Posle ponovnog pokretanja programa ona će biti dostupna u samom programu.

Dodatna pomoć je u vidu emaila, najčešćih pitanja i foruma na sajtu proizvođača.

 

Zaključak

Nero Burning ROM 2011 je jedan od najstarijih imena u svetu programa za rezanje CD-ova i ova firma nastavlja da proširuje i da razvija svoj proizvod od jednostavnog programa za rezanje CD-ova do potpunog medija menadžera. Čak i da vam je potreban samo povremeno narezivanje CD-ova, verujte mi, nećete biti razočarani svim ostalim mogućnostima ovog programa koje on nudi, i možda ćete se i začuditi koliko često ćete ove mogućnosti koristiti.

 

Download Nero Burning ROM

Download Nero Burning ROM 2011Da bi preuzeli Nero Burning ROM 2011 morate popuniti sledeća polja a mi ćemo Vam link za preuzimanje poslati na email adresu koju ste uneli.

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

 

Video prikaz programa za rezanje Nero Burning ROM 2011

Comments

comments


Bitdefender Popust

Miroslav Kovač

 
Softver Berza predstavlja jedinstveni način informisanja o najboljim programima koji su jednom korisniku potrebni u njegovom svakodnevnom radu. Prikazi sa slikama, videom, preporučena cena i download, sve na jednom mestu.


Bitdefender Popust

0 CommentsNeka Vaš komentar bude prvi!


Odgovorite na komentar

(obavezno)