Preporuka
 

Program za crtanje kuća Home Designer Suite 2012

 
Program za crtanje kuca Home Designer Suite 2012 kutija
Program za crtanje kuca Home Designer Suite 2012 kutija
Program za crtanje kuca Home Designer Suite 2012 kutija

 
Ocena programa
 

Cena: 76 €
 
Vrsta:
 
Proizvođač:
 
Probna Verzija:
 
Download
Broj primera
 
 
 
 
 


 
Korišćenje
 
 
 
 
 


 
Kvalitet dizajna
 
 
 
 
 


 
Ukupna ocena
 
 
 
 
 
5/ 5


Ocena korisnika
67 ukpnih ocena

 

Prednosti


Interfejs ovog programa za crtanje kuća je toliko jednostavan da ste u mogućnosti da dizajnirate kuću u roku od samo nekoliko minuta.

Mane


Potrebno je neko vreme da bi se navikli na interfejs ovog programa


Zaključak

Ako bi se naše upoređivanje zasnivalo samo na lepom izgledu, program za crtanje kuća Home Designer Suite 2012 bi svakako bio daleko iznad svih ostalih. Svi predmeti i slike su sa takvim izuzetnim nivoom detalja, da vam program omogućava da dobijete veoma realan prikaz dizajna. Poseduje višestruke funkcije za lako korišćenje, koje čine ovaj proizvod […]

7
Posted 2011-12-08 by

Bitdefender Popust
 
Prikaz programa
 
 

Ako bi se naše upoređivanje zasnivalo samo na lepom izgledu, program za crtanje kuća Home Designer Suite 2012 bi svakako bio daleko iznad svih ostalih.

Svi predmeti i slike su sa takvim izuzetnim nivoom detalja, da vam program omogućava da dobijete veoma realan prikaz dizajna.

Poseduje višestruke funkcije za lako korišćenje, koje čine ovaj proizvod idealnim za početnike u dizajniranju kuća, kojima je potreban jednostavan način za dizajniranje stambenih objekata ili da dobiju procenu kako bi njihove želje u adaptaciji došle do izražaja, što čini ovaj proizvod pobednikom i mi mu dajemo mu Zlatnu nagradu i prvo mesto na listi Najbolji programi za crtanje kuća.

Ipak, ovaj program za crtanje kuća će biti od pomoći čak i iskusnim dizajnerima.

Program za crtanje kuca Home Designer Suite 2012 - Kuca iz pticje perspektiveProgram za crtanje kuća Home Designer Suite napravila je kompanija Chief Architect. Ova verzija softvera je ’sve-u-jednom’ proizvod koji je savršen za one koji žele da dizajniraju kuće, krovove i pejzaže. Vaši dizajni će se dokazati nasuprot standardnim principima građevine. Pomoći će vam da kreirate novi dom, prepraviti već postojeći dizajn kuće, ili dodati izuzetne pejzaže.

Ova aplikacija uključuje i sekcije za unutrašnji dizajn i sekcije za kuhinju i kupatilo, koje će vam pomoći da vaš dom iz snova postane stvarnost.

 

Estetska privlačnost programa za crtanje kuća Home Designer Suite 2012

Verujem da ćete biti zasenjeni mogućnostima programa za crtanje kuća Home Designer Suite, dok se krećete kroz interfejs da biste kreirali svoje projekte.

Grafika je toliko detaljna, da se osećate kao da ste ušli u drugi svet kada pristupite 3D perspektivi, i perspektivi ’kućice za lutke’.

Program za crtanje kuca Home Designer Suite 2012 - Primer pogleda iz dvoristaInterfejs je jednostavan i lak sa svim najčeščim alatkama, baš na dohvat ruku.

Izmenljivi planovi kuća su predivni, kao i nameštaj, aparati i uređaji u biblioteci objekata. Biblioteka sadrži preko 6.000 objekata koje možete iskoristiti. Pa ipak, ako ne nađete objekte koje vam odgovaraju, možete skinuti nove biblioteke sa interneta, od sobe za igranje, do najboljih kuhinjskih nameštaja a program Home Designer Suite vas neće izneveriti.

 

Karateristike i alati programa za crtanje kuća Home Designer Suite 2012

Program za crtanje kuća Home Designer Suite poseduje mnogo korisnih alatki koje odrađuju posao baš onako kako vi želite i kako ste upravo Vi to zamislili. Oni se kreću od zakrivljenih alata za zidove, do zasvođenih tavanica kao i pregleda vašeg projekta u 2D i 3D perspektivi.

Jedna od karakteristika ovog programa za crtanje kuća koja nam se čini veoma korisna, a koja nam se svidela bila je opcija prikaza. Možete videti vaš dom iz različitih perspektiva kao što su centriranje, ogledalo ili ’kućica za lutke’, dok istovremeno gledate plan sprata. Detalj u ovim perspektivama je odličan, i omogućava vam da dobijete gotovo praktično iskustvo samo gledajući u njega.

Većina programa za crtanje kuća kuća sadrži opis i pogled iz ptičje perspektive, ali Home Designer Suite omogućava snimanje oba moda (2D i 3D) u video fajl (AVI format), što će dati naročitu draž prilikom prikazivanja projekta.

Program za crtanje kuca Home Designer Suite 2012 - Primer spavace sobeKada započnete sa vašim projektom, iskočiće prozor koji će vam omogućiti da odaberete nešto iz liste stilova. Ovo vam omogućava da dizajnirate kuću sa unapred definisanim dekorom.

Ako se nađete u situaciji da vam je teško odabrati neku temu za dizajn sobe, možete naći inspiraciju u njihovom Centru za planiranje dizajna, koji poseduje brojne članke i stotine slika profesionalno dizajniranih i dekorisanih soba, kuhinja i stilova kuća.

Neke nove karakteristike koje su nam zapale za oko su alati za stvaranje nagiba u skladu sa ADA, alata za otvore koji omogućavaju kreiranje otvora u zidovima između soba i krova i liste za kupovinu drvenarije.

Postoji još nekoliko korisnih novih alata uključujući opcije za keriranje različitih vrata, kalkana i alata za kosi krov, trakasti metar i 3D centriranje.

Takođe cenimo i sekciju za adaptaciju ovog programa, jer će vam omogućiti da pokrećete zid kako bi ubacili neki dodatni prostor u postojeću sobu. Omogućiće vam i da promenite boju samo jednim pritiskom na taster. Za još više detalja o projektu koji radite, ubacili su i poprečne preseke, koje smatramo korisnim rešenjem.

 

Podrška i dokumentacija

Program za crtanje kuća Home Designer Suite ima potpunu tehničku podršku. Putem opcije za pomoć, možete pristupiti mnogim video zapisima za obuku koji se nalaze na internetu, a koji će vam pomoći da se uhvatite u koštac sa vašim projektom.

Program za crtanje kuca Home Designer Suite 2012 - Primer kuhinjeNa sajtu se nalazi i kontakt informacija ako vam je još potreban neka pomoć. Štampana uputstva su takođe na raspolaganju i mogu biti prilično korisna kako početnicima tako i profesionalnim dizajnerima.

 

Jednostavnost upotrebe

Jednostavnost upotrebe je jedna od najboljih odlika ovog programa za crtanje kuća. Tasteri, i sam raspored sofvera je toliko efikasan, da možete dizajnirati vaš dom za par minuta.

Jedinstvena osobina koju smo primetili je u 3D prikazu, možete odabrati neki objekat i pomeriti ga bez potrebe da ide u 2D plan. Takođe, nam se dopalo i to da možete koristiti 2D i 3D perspektivu istovremeno kroz projekat.

 

Video prikaz programa

 

Zaključak

Home Design Suite je odličan izbor za onoga koji želi da dizajnira ili adaptira svoj dom.

Interfejs zahteva malo vremena za privikavanje, ali kada ga dokučite osećaćete se kao profesionalac. Neke od alatki za dizajn, i opcije za pogled iz perspektive mogu biti malo nezgodne za rad, pa ipak, ovo je izuzetan izbor kada je u pitanju program za crtanje kuća.

Ako ste strpljivi sa radom u ovom softveru, on će vam se uveliko isplatiti na duže staze. Ovo je odličan izbor za svakoga ko ima potrebe da (re)dizajnira ili adaptira svoj dom.

Comments

comments


Bitdefender Popust

Miroslav Kovač

 
Softver Berza predstavlja jedinstveni način informisanja o najboljim programima koji su jednom korisniku potrebni u njegovom svakodnevnom radu. Prikazi sa slikama, videom, preporučena cena i download, sve na jednom mestu.


Bitdefender Popust
 1.  
  Amir Sarajlic

  Kako da kupim ovaj program?.
 2.  

  Jesam li dobro shvatio da nemozemo koristiti probni period od 30 dana?
 3.  
  ognjen
   
   
   
   
   

  Jer se nesto placa kada se skida?
 4.  
  marcodino
   
   
   
   
   

  kako da skinem program…. hocu da kkrenem sa profesionalno projektovanje kuca…
 5.  

  Kako da skinem demo

Odgovorite na komentar

(obavezno)