3
Posted 2013-02-07 by Miroslav Kovač in Besplatni programi
 
 

Besplatno snimanje video i audio poziva preko Skype

Besplatno snimanje video i audio poziva preko Skype
Besplatno snimanje video i audio poziva preko Skype

Da li ste ikada imali potrebe da snimite video ili audio razgovor preko Skype-a?

Postoji dosta softvera koji snimaju Skype video poziv, ali većina njih nije besplatna. Ovakvi programi ili moraju da se plate ili, ukoliko su stvarno besplatni, postoji neko ograničenje šta možete da snimite.

Srećom, postoji besplatan softver koji se tek pojavio za korisnike Windows operativnog sistema koji nam daje mogućnost da na lak način snimimo video ili audio poziv preko Skype-a potpuno besplatno, bez ikakvih ograničenja ili uslovljavanja. Ovaj softver je neverovatno jednostavan za korišćenje i zove se Free Video Call Recorder for Skype.

 

Kako snimiti poziv preko Skype-a?

Free Video Call Recorder for Skype, koji je razvila firma DVDVideoSoft, predstavlja jedan sasvim novi nivo kada je u potanju jednostavnost softvera.

Sve što je potrebno je samo da izaberete je šta želite da snimate, obe strane koje vode video razgovor, video sa kamere vašeg sagovornika ili samo audio snimak razgovora. Izaberite željeni folder gde želite da snimite ovaj razgovor i spremni ste da ga koristite.

Softver se pokreće pritiskom na dugme Record, zaustavlja da bi preskočili snimanje određenog dela razgovora na Pause i Stop da bi završili snimanje video ili audio razgovora preko Skype-a.

Download Free Video Call Recorder for Skype

Snimanje video razgovora se automatski zaustavlja kada prekinete liniju i neće se ponovo pokrenuti sve dok video veza ponovo ne bude uspostavljena. Snimanje audio razgovora se pokreće i zaustavlja ručno.

Audio razgovori preko Skype-a se snimaju u MP3 formatu a video razgovori se snimaju u formatu MP4. Snimci razgovora nisu dostupni iz samog interfejsa softvera, već morate otvoriti folder koji ste izabrali za njihovo snimanje i odatle ih pokrenuti.

Aplikacija Free Video Call Recorder for Skype ne izgleda ništa posebno, ali radi svoj posao i radi ga veoma dobro.

Ono što bi smo voleli da vidimo u nekoj sledećoj verziji programa  je izbor nekog drugog formata za snimanje video poziva, ali osim toga nemamo nikakve druge značajne zamerke.

Bilo bi lepo da obavestite svoje sagovornike da se razgovor snima, jer Free Video Call Recorder for Skype nije integrisan u Skype, tako da sagovornik ni na koji način ne može znati da se vaš razgovor snima.

Free Video Call Recorder for Skype radi pod operativnim sistemom Windows Vista, Windows 7 i Windows 8 ali na žalost ne radi pod starijim Windows XP.

Download Free Video Call Recorder for Skype

Download Free Video Call Recorder for SkypeDa bi preuzeli Free Video Call Recorder for Skype morate popuniti sledeća polja a mi ćemo Vam link za preuzimanje poslati na email adresu koju ste uneli.

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Comments

comments


Bitdefender Popust

Miroslav Kovač

 
Softver Berza predstavlja jedinstveni način informisanja o najboljim programima koji su jednom korisniku potrebni u njegovom svakodnevnom radu. Prikazi sa slikama, videom, preporučena cena i download, sve na jednom mestu.


Bitdefender Popust