Preporuka
 

Astrologija uz pomoć Solar Fire Gold

 
Astrologija - Solar Fire Gold
Astrologija - Solar Fire Gold
Astrologija - Solar Fire Gold

 
Ukratko
 

Download
criteria 1
 
 
 
 
 
/ 5


Ocena korisnika
9 ukpnih ocena

 

Prednosti


Ovaj astrološki softver dolazi sa astrološkim kalendarom i superiornim alatkama za predviđanje.

Mane


Početnici u oblasti astrologije mogu se teže snaći u naprednom konceptu ovog programa


Zaključak

Astrologija više nije nepoznanica uz pomoć programa Solar Fire Gold koja je moćna astrološka softverska aplikacija, koja je u opticaju od 1992. godine i omiljena je među profesonalnim astrolozima, a napravila ju je firma Esoteric Technologies, jedna od uvaženih firmi za izradu astroloških programa. Ovaj program poseduje prelepe grafikone sa detaljnim tumačenjima, i nudi veoma […]

0
Posted 2011-12-28 by

Bitdefender Popust
 
Prikaz softvera
 
 

Astrologija više nije nepoznanica uz pomoć programa Solar Fire Gold koja je moćna astrološka softverska aplikacija, koja je u opticaju od 1992. godine i omiljena je među profesonalnim astrolozima, a napravila ju je firma Esoteric Technologies, jedna od uvaženih firmi za izradu astroloških programa.

Ovaj program poseduje prelepe grafikone sa detaljnim tumačenjima, i nudi veoma vredne dodatke kao što su astrološki kalendar, a i alatke za poboljšano predviđanje. Ovaj program dobija zlatnu nagradu od nas, i sigurni smo da ćete biti impresionirani kao što smo i mi, sa ovom moćnom aplikacijom.

Prilikom izrade natalnih, naprednih ili tranzitnih grafikona, program daje tačne proračune zahvaljujući švajcarskomEphemeri sistemu proračuna- veoma tačnu tabelu koju je izradila NASA, koja pokazuje tačne lokacije planeta, meseca, lunarnih čvorova i glavnih asteroida u opsegu od 10.000 godina. Ovo je veoma cenjen program među astronomima jer je veoma tačan, ako ne i tačniji od Astronomskog Almanaha.

Astrologija - Solar Fire Gold - Glavni interfejs programaNikada nećete morati ponovo potražiti lokaciju zahvaljujući moćnom dodatku ACS PC Atlas (za SAD i ceo svet), koji dolazi sa programom Solar Fire Gold.

Ovaj neprocenjiv dodatak je superioran atlas, koji vam pruža veoma tačne tačke geografskih dužina i širina, vremenske zone i promene vremena do 250.000 raznih lokacija.

Program Solar Fire Gold omogućava vam da napravite razne grafikone. Možete izraditi natalne, tranzitne, napredne, kompatibilne i lunarne povratne karte sa ovim dinamičnim astrološkim programom.

Ovaj program izrađuje i drakonske karte, tercijarne i manje napredne karte kao i 21 tip prenatalnih karti. A ako želite da odredite najbolje lokacije na planeti za specifične astrološke uslove, ovaj program može i to da uradi.

Da bi prilagodili karte koje napravite svojim potrebama, program sadrži i karte u obliku dragog kamena, i još 20 profesionalno izrađenih dekorativnih karata.

Možete dizajnirati i sopstvenu kartu tako što ćete odabrati od raznih neobičnih fontova, pozadina, grafičkih rešenja i stilova karata. Dinamičke liste su takođe na raspolaganju u najnovijoj verziji, i omogućavaju vam da tačno odredite pozicije planete koju želite da vidite na svakoj karti.

 

Astrologija i karakteristike programa Solar Fire Gold

Program Solar Fire Gold je bogat izvor astroloških karakteristika i obuhvata sve funkcije koje smo tražili kad smo razmatrali najvažnije aspekte astrološkog softvera. Ovaj program može izraditi karte svih vrsta i sadrži mnoštvo interpretacija koje su tu da pomognu u otkrivanju raznih aspekata bilo koje karte.

Program može izraditi i astro-karte, mapirani modul koji pravi prekrasne mape bilo kojeg mesta u svetu. Sposobnost da stvori mrežu kompatibilnosti sa putanjama planeta je još jedna karakteristika u kojoj smo uživali, kao što pomaže u brzom uočavanju problema.

Astrologija - Solar Fire Gold - Kreiranje natalnog krugaZa astrologe koji traže širok spektar sistema Kuća, program poseduje 30 različitih sistema Kuća.

Neki od ovih sistema su :

 • Placidus,
 • Koch,
 • Campanus,
 • Meridian,
 • Morinus,
 • Porphyry,
 • Regiomontanus,
 • Topocentric,
 • Whole Signs,
 • Alcabitius i
 • Hindu Bhava.

Aplikacija poseduje i klasični dizajn Srednjevekovnog točka kao i točkove za razne kosmobiološke tehnike (Horary i Uranian).

Ako su vam važne informacije o fiksnim zvezdama, ovaj astrološki program i to pruža. Softver obuhvata skup od 31 zvezde, i prati deklinacije zvazda i planeta.

Funkcija  „Fixed Star Editor“ omogućava vam da dodate još značenja zvezdama koje su već u bazi podataka, i važna je funkcija jer se nove zvezde i asteroidi stalno otkrivaju.

 

Astrologija – Alatke za karte

Sa alatom za izradu mapa ovog programa možete izraditi kartu sa jednim, dva, tri, ili četiri točka. Možete čak napraviti i prilagođeno dizajniranu stranu sa grafikonima i tabelama. Program izrađuje svaku kartu koja će vam biti potrebna dok vežbate astrologiju uključujući i manje poznate mape koje nećete pronaći nigde drugde.

Program izrađuje progresivne, tranzicionalne, povratne, lunarne, Astrologija - Solar Fire Gold - Kreiranje individualne kartestarosno-harmonične i karte u realnom vremenu.

Što se tiče tumačenja, natalnog, međuljudskih odnosa, tranzicionog, naprednog i „Fridaria“ tumačenja, koji je napisala poznati astrolog Stefani Džonson, sve su obuhvaćene ovim programom.

Program može izraditi i karte lunarnih faza, uključujući i napredne i tranzicione lunarne faze, pomračenja i povratne faze. Ove karte su odlične u otkrivanju više emocionalnih aspekata ličnosti, pošto je mesec dugo bio poštovan u astrologiji kao važno nebesko telo.

Da bi napravili točkove koji imaju ličnu notu-omiljena aktivnost među astrolozima-program poseduje alat „Wheel Designer“. Možete menjati veličinu i broj karata na svakom točku, a postoje i opcije da prilagodite stil linije, stil vrha, stil postavke i vrstu stila za svaki točak koji dizajnirate.

Ovaj  program obuhvata i niz jedinstvenih strana dizajna da odgovara vašim potrebama. Odaberite visokokvalitetne dizajne stranica ili dizajnirajte sopstvene stranice, zajedno sa jedinstvenim točkovima, izveštajima i vlastitim logotipom – lep dodatak za profesionalne astrologe.

 

Dodaci koje sadrži program

Program Solar Fire Gold ima jednu od najboljih funkcija za animaciju karata koju nećete naći u bilo kom drugom programu. Možete videti pojedinačan točak ili više njih, kao i da ih gledate kako se menjaju kada se planete kreću napred i nazad u vremenu. Možete kontrolisati i brzinu kretanja, ili ako više volite ručno pokretati animaciju korak po korak. Možete i animirati aspekte kao i cele stranice.

Astrologija - Solar Fire Gold - Kompatibilnost parovaDetaljne mape pokazuju predstojeća pomračenja Sunca i Meseca, i videćete kako utiču na vas i kako će dalje uticati. Možete i odvojiti pomračenja u pojedinačne sekcije.

Za one koji su novi u astrologiji, čuvena originalna knjiga Nikolasa de Vora „Enciklopedija astrologije“ je dodata u program, pružajući vam definicije i detaljna objašnjenja važnih astroloških načela.

Enciklopedija sadrži i dodatne izmene i dopune od tvoraca programa. Pored ovoga volimo i to što možete kliknuti bilo gde na karti da vidite definiciju – sjajna opcija za početnike u astrologiji.

 

Pomoć i podrška proizvođača

Astrologija - Solar Fire Gold - Obiman sistem pomovi korisniku programaAko tražite program za astrologiju koji poseduje izuzetne opcije za pomoć i podršku, ovaj program je upravo taj. Većina materijala nalazi se na internet strani amričkog prodavca softvera – Astrolabe, Inc.

Pored porške preko telefona i elektronske pošte, pronaćićete i aktiva korisnički forum.

Detaljna sekcija sa „Često postavljanim pitanjima“ i upustvo za upotrebu su takođe dostupni na internet strani proizvođača.

 

Video prikaz programa

 

Zaključak

Sa neverovatnim nizom alata za izradu karata, moćnim švajcarskim „Ephemeris“ sistemom proračuna i prelepim prilagodljivim dizajnima točkova, program Solar Fire Gold je zaista zlatni
standard za astrološki softver.

Iako sadrži mnoge karakteristike primerene za napredno razumevanje iskusnih profesionalaca, ovaj neverovatan program mogu lako da koriste početnici, i garantovano će isporučiti tačne i lako izradive karte a astrologija im više neće biti tolika nepoznanica.

Comments

comments


Bitdefender Popust

Miroslav Kovač

 
Softver Berza predstavlja jedinstveni način informisanja o najboljim programima koji su jednom korisniku potrebni u njegovom svakodnevnom radu. Prikazi sa slikama, videom, preporučena cena i download, sve na jednom mestu.


Bitdefender Popust

0 CommentsNeka Vaš komentar bude prvi!


Odgovorite na komentar

(obavezno)