Preporuka
 

Kaspersky Anti-Virus 2013

 
Download Kaspersky Anti-Virus 2013
Download Kaspersky Anti-Virus 2013
Download Kaspersky Anti-Virus 2013

 
Ocena programa
 

Cena: 35 €
 
Veličina datoteke: 147 MB
 
Vrsta:
 
Proizvođač:
 
Probna Verzija:
 
Download
NARUČI
Zaštita sistema
 
 
 
 
 


 
Popravka sistema
 
 
 
 
 


 
Korisnost
 
 
 
 
 


 
Performanse
 
 
 
 
 


 
Mogućnosti
 
 
 
 
 


 
Pomoć i podrška
 
 
 
 
 


 
Ukupna ocena
 
 
 
 
 
4.5/ 5


Ocena korisnika
77 ukpnih ocena

 

Prednosti


Kaspersky Anti-Virus 2013 je jednostavan za korišćenje, odličan u zaštiti od malicioznih programa i sposoban da očisti računar koji je već zaražen virusima.

Mane


Kaspersky Anti-Virus 2013 pruža takav nivo zaštite da mu je teško pronaći manu, tako da možemo samo da napomenemo da samo jedan antivirus može biti bolji od njega i to po pitanju performansi.


Zaključak

Kaspersky Anti-Virus 2013 se nalazi u samom vrhu najboljih antivirusnih programa već duže vreme zbog svoje jednostavnosti, efektivne zaštite računara od malicioznih programa i zato što je u stanju da očisti računare koji su već zaraženi. Kaspersky Anti-Virus 2013 je takođe i jedan od najboljih antivirusnih softvera za operativni sistem Windows 7 zbog svoje antiphishing […]

2
Posted 2013-01-09 by

Bitdefender Popust
 
Prikaz programa
 
 

Kaspersky Anti-Virus 2013 se nalazi u samom vrhu najboljih antivirusnih programa već duže vreme zbog svoje jednostavnosti, efektivne zaštite računara od malicioznih programa i zato što je u stanju da očisti računare koji su već zaraženi.

Kaspersky Anti-Virus 2013 je takođe i jedan od najboljih antivirusnih softvera za operativni sistem Windows 7 zbog svoje antiphishing komponente ali i zbog nekih drugih razloga o čemu će biti reči u nastavku prikaza.

 

Kaspersky Anti-Virus 2013 na testu

Prema testovima koje je obavila renimirana nemačka firma AV-Test specijalizovana za testiranje antivirusnih softvera, Kaspersky Anti-Virus 2013 je skoro najbolji antivirusni softver za Windows 7 koji je bolji od skoro sve konkurencije. Tokom septembra 2012. godine, AV-Test je testirao 25 antvirusnih rešenja za Windows 7 operativni sistem a antivirusni programi su testirani u 3 kategorije:

 1. Zaštita računara
 2. Popravka zaraženog sitema i
 3. Korisnost softvera

Zaštita računara

Testovi zaštite računara su procenilii sposobnost anti virusnog softvera da zaštiti računar od malicioznih infekcija.

Jedan od testova je bio i zaštita od najnovijih virusa, drugi test je zaštita od poznatih virusa koji nisu stariji od 90 dana a treći test je procenjivao sposobnost detekcije malicioznih programa koji su već poznati kao veoma rasprostranjeni i predstavljaju pretnju po svaki računar.

Kaspersky Anti-Virus 2013 se pokazao odlično na svim ovim testovima i zaštitio je računar sa 99% tačnosti.

Popravka zaraženog sistema

Testovi vezani za popravku već zaraženog sistema procenjivali su sposobnost antivirusnog softvera za očisti već zaražen računar od infekcije.

Kaspersky Anti-Virus je postigao veoma visoke ocene u detekciji i otklanjanju aktivnih malicioznih programa u sistemu i u ispravkama neželjenih modifikacija sistema od strane virusa sa oko 90% efikasnosti.

Korisnost Kaspersky Anti-Virus 2013

I na testovima korisnosti Kaspersky Anti-Virus 2013 se pokazao dosta dobro iako je kao i obično usporenje sistema iznad prosečne vrednosti za antivirusne programe, na šta smo se kod ovog antivirusnog softvera već navikli. Ostali rezultati testova korisnosti su iznad proseka za ovaj tip programa.

 

Mogućnosti programa

Jedan od razloga zašto je Kaspersky Anti-Virus 2013 toliko efikasan leži u korišćenju cloud tehnologije za dobijanje informacija o virusima, što znači da je baza virusa koja se nalazi instaliran u samom softveru daleko manja nego što je to ranije bio slučaj. Korišćenje cloud tehnologije isto tako znači da je vreme potrebno za instalaciju i ažuriranje programa i virusne baze isto tako skraćeno.

Ako se ipak desi da se računar zarazi na neki način virusom, Kaspersky Anti-Virus 2013 će ga sigurno detektovati i dozvoli će nam da uklonimo većinu modifikacija koje je virus napravio u našem sistemu.

Kaspersky Anti-Virus 2013 – Kontrolna tabla

Kaspersky Anti Virus 2013 Kontrolna tabla

Igrački mod

Igrački mod doprinosi povećanju performansi račuanara na kojem je instaliran Kaspersky Anti-Virus 2013 tako što ne prekida rad korisnika obaveštenjima i ažuriranjima programa i ne uključuje skeniranje računara dok igramo igrice ili gledamo video na računaru.

 Antiphishing zaštita

Kaspersky Anti-Virus 2013 pruža značajnu antiphishing zaštitu računara tako da možete potpuno spokojno plaćati preko inreko interneta, koristiti usluge online bankarstva, bez bojazni da vam neko ukrade identitet. Kaspersky Anti-Virus 2013 pored ostalog pruža i zaštitu od keylogera (programi za beleženje pritisnutih tastera) tako što pruža mogućnost unosa teksta putem virtuelne tastature.

Smanjena potrošnja baterije kod laptop računara

Kaspersky Anti-Virus 2013 poseduje i ugrađen inteligentni režim rada kada laptop nije priključen na električnu mrežu i kada radi na bateriji tako što smanjuje količinu sistemskih resursa koje koristi kako bi produžio radni vek baterije.

Slike iz programa

Specifikacija softvera

Prednosti Kaspersky Anti-Virus 2013

 • Štiti od svih vrsta virusa
 • Detektuje nove i nepoznate pretnje po računar
 • Identifikuje sumnjive sajtove i internet prevare
 • Sprečava maliciozne programe da iskoriste sistemske greške
 • Automatski preuzima i instalira ažurnu verziju programa

Glavne odlike Kaspersky Anti-Virus 2013

 • System Watcher
 • Unapređeno! Poboljšana anti-phishing zaštita
 • Novo! Automatska Exploit Zaštita
 • Unapređeno! Minimalni uticaj na performanse sistema
 • Unapređeno! Optimizovana antivirusna baza
 • Novo! Smanjena potrošnja baterije
 • Unapređeno! Jednostavan korisnički interfejs
 • Novo! Virtuelna tastatura

Sistemski zahtevi

 • Orijentaciono 480 MB slobodnog prostora na hard disku (u zavisnoti od veličine antivirusne baze)
 • CD/DVD uređaj – za instalaciju sa CD-a
 • miš
 • Internet konekcija za aktivaciju softvera
 • Microsoft Internet Explorer 8 ili noviji
 • Microsoft Windows Installer 2.0 ili noviji

Windows XP Operativni sistem:

 • Processor 800 MHz ili jači
 • 512 MB slobodne RAM memorije

Vista & Windows 7 Operativni sistem:

 • Processor 1 GHz 32-bit /64-bit ili jači
 • 1 GB slobodne RAM memorije (32-bit) or 2 GB slobodne RAM memorije (64-bit)

Windows 8 Operativni sistem:

 • Processor 1 GHz ili jači
 • 1 GB RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-Bit)
 

Pomoć i podrška

Stranica za pomoć na sajtu Kaspersky Labs sadrži odgovore na najčešća pitanja i bazu znanja, alate i programčiće, pomoć prilikom instalacije programa i aktivacije softvera, specijalne aplikacije za uklanjanje virusa, ažuriranje softvera i instrukcione video klipove.

Na sajtu je postavljen i animirani virtuelni pomoćnik sa imenom Saša koji će nam pružiti odgovore na najčešća pitanja a ukoliko niste raspoloženi da pričate sa Sašom, uvek možete otvoriti tiket za podršku.

Za korisnike Kaspersky softvera u Srbiji, pomoć i podršku možete zatražiti od distributera za naše područje a to su firme Singi Inženjering doo i Arrow ECS doo.

 

Zaključak

Kaspersky Anti-Virus 2013 predstavlja jedan od nejboljih antivirusnih softvera za Windows 7. Ovaj antivirus pruža vrhunsku zaštitu od malicioznih programa i phishing napada a ukoliko se računar ipak zarazi nekim virusom, on ga uspešno pronalazi, popravlja sistem i štetu nastalu od napada virusa.

Kaspersky Anti-Virus 2013 ne troši previše sistemskih resursa, ne uznemirava kosrisnika prilikom igranja igrica i smanjuje korišćenje resursa računara dok se on nalazi u režimu rada preko baterije.

Pošto nismo uspeli da pronađemo ni jednu značajnu manu ovog antivirusnog softvera, od srca ga preporučujemo svima.

Download Kaspersky Anti-Virus 2013

Download Kaspersky Anti-Virus 2013Da bi preuzeli Kaspersky Anti-Virus 2013 morate popuniti sledeća polja a mi ćemo Vam link za preuzimanje poslati na email adresu koju ste uneli.

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Comments

comments


Bitdefender Popust

Miroslav Kovač

 
Softver Berza predstavlja jedinstveni način informisanja o najboljim programima koji su jednom korisniku potrebni u njegovom svakodnevnom radu. Prikazi sa slikama, videom, preporučena cena i download, sve na jednom mestu.


Bitdefender Popust
 1.  
   
   
   
   
   

  Одличан анитвирус!Користим га дуже време,ових дана сам купио нову лиценцу,јер сам просто речено презадовољан њиме!Исплати се дефинитивно…Од мене има препоруку…. 😉
  •  
   Knjiski_Moiljac
    
    
    
    
    

   Има и моју препоруку.Имао сам проблема са вирусима стално,али од кад сам купио Касперског више немам главобоља.Дефинитивно заслужује бр. 1 место у „анти-вирус свету“.

Odgovorite na komentar

(obavezno)