Preporuka
 

Bitdefender Windows 8 Security

 
Download Bitdefender Windows 8 Security
Download Bitdefender Windows 8 Security
Download Bitdefender Windows 8 Security

 
Ocena programa
 

Cena: 25 €
 
Veličina datoteke: 2.3 MB
 
Vrsta:
 
Proizvođač:
 
Probna Verzija:
 
Download
NARUČI
Zaštita sistema
 
 
 
 
 


 
Popravka sistema
 
 
 
 
 


 
Korisnost
 
 
 
 
 


 
Performanse
 
 
 
 
 


 
Mogućnosti
 
 
 
 
 


 
Pomoć i podrška
 
 
 
 
 


 
Ukupna ocena
 
 
 
 
 
5/ 5


Ocena korisnika
17 ukpnih ocena

 

Prednosti


Bitdefender Windows 8 Security je dostojan naslednik najboljeg antivirusnog softvera 2012. godine, Bitdefender Internet Security 2013 i prvi je proizvođač antivirusa koji je napravio integraciju antivirusnog softvera u novi Windows 8 operativni sistem.

Mane


Nema


Zaključak

Bitdefender Windows 8 Security je internet security i antivirusni paket koji je razvijen posebno za novi Windows 8. U principu, radi se najboljem antivirus programu Bitdefender Internet Security 2013 kome je izmenjen interfejs i koji poseduje dodatke posebno osmišljene za Windows 8. AV Comparatives je izabrao Bitdefender Internet Security 2013 kao „Product of the Year“ […]

3
Posted 2013-02-12 by

Bitdefender Popust
 
Prikaz programa
 
 

Bitdefender Windows 8 Security je internet security i antivirusni paket koji je razvijen posebno za novi Windows 8. U principu, radi se najboljem antivirus programu Bitdefender Internet Security 2013 kome je izmenjen interfejs i koji poseduje dodatke posebno osmišljene za Windows 8.

AV Comparatives je izabrao Bitdefender Internet Security 2013 kao „Product of the Year“ za prošlu 2012. godinu. Bitdefender je antivirus koji kombinuje savršenu kombinaciju zaštite i bezbednosti računara od virusa, internet crva, trojanaca, malicioznih programa i spyware aplikacija.

Nedavno dodate napredne mogućnosti Bitdefender antivirusa unapredile su ovaj antivirusni softver čak i više nego što je to bilo ko mogao da pretpostavi. Autopilot, Anti-Phishing, Anti-Theft, Roditeljske kontrole, Safe Pay su stvarno izuzetne funkcije ovog programa koje su mi se dopale na prvi pogled i zbog kojih preporučujem ovaj program svim svojim prijateljima.

Iako je Bitdefender već u verziji 2012 kreirao potpuno novi jednostavan interfejs sa kojim su nastavili i u verziji Bitdefender 2013, shvatili su da je integracija u novi Windows 8 veoma bitna i osmislili su novi Bitdefedner Windows 8 Security.

Interfejs programa Bitdefender Windows 8 Security

 

Instalacija Bitdefender Windows 8 Security

Instalacija Bitdefender Windows 8 Security se svodi na pokretanje malog programčića za instalaciju koji je veličine 2.3 MB i koji preuzima sve instalacijone fajlove sa Bitdefender servera. Pre pokretanja same instalacije Bitdefender Windows 8 Security skenira sistem od prisustva rezidentnih virusa u memoriji računara i nakon toga pokreće samu instalaciju programa.

Nakon instalacije programa, Bitdefender Windows 8 Security će od vas tražiti da restartujete račuanar.

Nakon restartovanja računara i pokretanja Bitdefender Windows 8 Security pokrenuće se svi servisi koji štite računar kao što je zaštita u realnom vremenu, firewall koji blokira mrežne napade, spam filter i Bitdefender Safe Pay koji pokreće izolovanu instancu internet brauzera kada se nađemo na stranici za online plaćanje ili online banking.

 

Novi izgled interfejsa

Glavni meni Bitdefender Windows 8 Security je po funkcionalnosti veoma sličan svojim prethodnicima ali zbog svoje sličnosti sa stilom operativnog sistema Windows 8 bolje se integriše u operativni sistem. Veliki, podebljan tekst koji se lako čita deluje privlačno a sve komponente ovog softvera su dostupačne.

Ako pažljivije pogledamo, primetićemo i ostale detalje. Ikonica za podešavanja softvera je veoma slična ali ne i identična onoj koju poseduje sam Windows 8 a i ostale komponente podsećaju na sistemske.

Možda nekome ovo ne deluje previše značajno za jedan antivirusni softver ali je pregledan i lako razumljiv interfejs bilo kog softera veoma bitan za njegovo korišćenje. Korisnici koji se ne snalaze u korišćenju softvera, verovatno neće ni znati kako da ga koriste i tako će njihov računar biti nezaštićen.

Intuitivan i dobro integrisan interfejs Bitdefender Windows 8 Security svakom korisniku da ga koristi na pravi način.
 

Mogućnosti programa

Mogucnosti Bitdefender Windows 8 Security

Iako se razlikuje po imenu, Bitdefender Windows 8 Security se po funkcionalanosti i mogućnostima samo malo razlikuje od Bitdefender Total Security 2013.

Windows 8 Security je zadržao brojne ključne mogućnosti koje nudi Total Security 2013 kao što su antivirusna zaštita u realnom vremenu, roditeljske kontrole, zaštita privatnosti i firewall. Ovo su mogućnosti koje bi trebalo svako internet security rešenje obavezno da sadrži kao osnovni vid zaštite.

Bitdefender Windows 8 Security je zadržao i Silent Security, funkconalnost koja kada se uključi na auto-pilot vodi brigu o svemu što je potrebno da sačuva računar od napada sa interneta. Silent Security automatski ažurira softver i preduzima neophodne mere zaštite ukoliko se pojavi neka pretnja po bezbednost računara.

 

Posebne mogućnosti vezane za Windows 8

Kao što mu i sam naziv govori, Bitdefender Windows 8 Security osim izgleda i integracije u novi dizajn Windows 8 poseduje i neke funkcionalnosti koje su posebno prilagođene novom operativnom sistemu.

Early Start-up Scanner

Bitdefender Windows 8 Security se integriše u Windows Security Center i na taj način u svakom trenutku može da obavesti korisnika o stanju zaštite računara.

Scan Boost Tehnologija

Nova scan boost tehnologija kod Bitdefendera ubrzava brzinu skeniranja i tako smanjuje opterećenja računara a u isto vreme obezbeđuje najviši nivo zaštite od malware aplikacija.

Proaktivan skener aplikacija

Bitdefender Windows 8 Security analizira sve Windows 8 aplikacije i obaveštava korisnika o postojanju neke pretnje po bezbednost pdoataka i samog računara. Ovaj napredan i inteligentan sistem zaštite pruža nam sigurnost da naš sistem neće biti ugrožen od bilo kog poznatog malicioznog programa.

Security Info

Sprečava infekciju računara malicioznim kodom prilikom pokretanja Windows 8 koristeći novu mogućnost Windows 8 operativnog sitema Early Launch Anti-Malware (ELAM). Ovo znači da se Bitdefender Windows 8 Security pokreće pre svih ostalih programa i na ovaj način može da zaštiti računar i pri samom procesu pokretanja operativnog sitema.

 

Zaključak

Bitdefender Windows 8 Security je dostojan naslednik najboljeg antivirusnog softvera 2012. godine, Bitdefender Internet Security 2013 i  prvi je proizvođač antivirusa koji je napravio integraciju antivirusnog softvera u novi Windows 8 operativni sistem.

Nove mogućnosti koje su posebno prilagođene Windows 8 operativnom sistemu dodatno povećavaju nivo zaštite računara i performanse ovog sjajnog antivirusnog softvera. Bitdefender je već odavno na samom vrhu što se tiče antivirnih programa a ni Bitdefender Windows 8 Security ne predstavlja izuzetak.

Ukoliko ste već prešli na novi Windows 8 toplo vam preporučujemo da nabavite ili makar isprobate Bitdefender Windows 8 Security.

Download Bitdefender Windows 8 Security

Download Bitdefender Windows 8 SecurityDa bi preuzeli Bitdefender Windows 8 Security morate popuniti sledeća polja a mi ćemo Vam link za preuzimanje poslati na email adresu koju ste uneli.

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Comments

comments


Bitdefender Popust

Miroslav Kovač

 
Softver Berza predstavlja jedinstveni način informisanja o najboljim programima koji su jednom korisniku potrebni u njegovom svakodnevnom radu. Prikazi sa slikama, videom, preporučena cena i download, sve na jednom mestu.


Bitdefender Popust
 1.  
  Aleksandar
   
   
   
   
   

  Na sajtu stoji da je cena 25 €. Kolika je dinarska cena i gde se može poručiti.
  Kada se klikne kupovina ode se na sajt Finalsoft Sales gde nigde nema prikazanog Bitdefender Windows 8 Security, nego samo Bitdefender Internet Security 2013.
  Hvala unapred.
 2.  
  Stefan
   
   
   
   
   

  Skoro sve je odlično; razočarava samo odluka proizvođača da pođe putem automatizacije proizvoda, to jest drastičnog smanjenja mogućnosti naprednijim korisnicima za fina podešavanja zaštite.
  •  

   Poštovani Stefane,

   Ne bih mogao da se složim sa Vama u vezi smanjenja podešavanja. Softver i dalje poseduje zadovoljavajući nivo finih podešavanja ali ona nisu jasno izdvojena na korisničkom interfejsu upravo iz razloga da ne bi odvlačila pažnju neiskusnim korisnicima.

   Ukoliko kliknete na opciju Settings na glavnom interfejsu i odete na deo Antivirus, pod opcijom Shield, Videćete da softver poseduje brojna podešavanja ukoliko kliknete na dugme Custom.

   Klikom na ovo dugme dobijate brojne opcije od izbora tipa fajlova koji se skeniraju, mrežnih lokacija, opcija za skeniranje arhiva, izbora veličine arhiva koje se skeniraju, skeniranja dolazne ili odlazne pošte, instant poruka, boot sektora, zaštite od keyloggera, opcije da se skeniraju samo novi ili izmenjeni fajlovi u sistemu kao i odabira načina ophođenja prema pronađenim malicioznim aplikacijama.

   Softver takođe poseduje i Vulerability skener koji nam daje mogućnost da uključimo proveru od poznatih propusta u operativnom sistemu Windows, proveru na kritične zakrpe Windows-a, standardne ispravke sistema, nove verzije instaliranog softvera, slabe lozinke i uključivanje i iskjlučivanje automatskog pokretanja medija.

Odgovorite na komentar

(obavezno)