13
Posted 2011-11-07 by Miroslav Kovač in Vesti
 
 

Antivirus Programi na Srpskom

Antivirus-programi-na-srpskom
Antivirus-programi-na-srpskom

Antivirus programi su jedna od osnovnih komponenti bilo kog Windows operativnog sistema i svaki računar danas mora da ima instaliran kvalitetan i dobar antivirusni program.

Iako su neki od antivirusnih softvera jako jednostavni za korišćenje, neki od manje iskusnih korisnika bi volelo da ima instaliran antivirusni program na svom jeziku.

Moram priznati da nije bilo lako naći antivirusne programe koji nude srpski jezik i da je jako mali broj antivirus programa na srpskom jeziku.

 

Najbolji Antivirus Programi na Srpskom Jeziku

Iako ne postoji veliki broj antivirus programa na srpskom jeziku, ipak neke od vodećih firmi koje se bave izradom antivirusnih rešenja nude i svoje antivirus programe na srpskom jeziku.

Ja sam bio slobodan da izdvojim 5 najboljih antivirus programa koji imaju podršku i za srpski jezik :

 

Kaspersky Antivirus 2012 na srpskom

Kaspersky antivirus na srpskomKaspersky antivirus 2012 je prva verzija ovog popularnog antivirus softvera koja podržava srpski jezik i interfejs na srpskom jeziku.

Prethodne verzije ovog odličnog antivirusnog softvera nisu imale podršku za srpski jezik ali je nova verzija konačno omogućila i korisnicima sa srpskog govornog područja da uživaju u okruženju na srpkom jeziku.

Prevod interfejsa je korektno urađen a verzija Kaspersky Antivirus 2012 na srpskom može da se preuzme sa sledećeg linka:

Kaspersky Antivirus 2012 na srpskom

 

ESET Nod32 Antivirus 4

ESET Nod32 Antivirus 4 na srpskom jezikuESET Nod32 Antivirus je takodje objavio verziju programa na srpskom jeziku ali tek sa svojom verzijom ESET Nod32 Antivirus 4.

Iako najnovija verzija ESET Nod32 Antivirus 5 još uvek nema podršku za srpski jezik, očekujemo da će i ova verzija antivirus programa imati svoje izdanje na srpskom.

Eset Nod32 Antivirus na srpskom možete preuzeti sa sledeće lokacije:

ESET Nod32 Antivirus 4 na srpskom

 

 

Avast Antivirus 6 na srpskom

Avast Antivirus 6 na srpskom jezikuAvast Antivirus 6 već tradiocionalno podržava srpski jezik i ovo nije prva verzija ovog antivirus programa na srpskom.

Avast antivirus 6 na srpskom možete preuzeti sa sledeće lokacije:

Avast Antivirus 6 na srpskom

 

 

AVG antivirus na srpskom

AVG antivirus program na srpskom možete preuzeti sa sledeće adrese:

AVG Antivirus na srpskom

 

Microsoft Security Essentials na srpskom

Kao i ostali vodeći proizvođači antivirusnog softvera, i Microsoft je izbacio na tržište svoj besplatan antvirus Microsoft Security Essentials na srpskom jeziku.

Ovaj antivirus program je dostupan za preuzimanje sa lokacije:

Microsoft Security Essentials na srpskom

 

Zaključak

Iako antivirus programi na srpskom jeziku ne predstavaljaju retkost na tržištu, ipak je još uvek veliki broj proizvođača antivirus softvera koji nisu objavili svoje verzije antivirusa na srpskom.

Pretpostavljamo da je to posledica toga što kod nas još uvek ne postoji navika da se softver kupuje ali tendecije ka kupovini legelnog softvera ima i sve je više korisnika koji uviđaju prednosti korišćenja legalnog softvera.

[signoff]

 

 

 

 

 

Comments

comments


Bitdefender Popust

Miroslav Kovač

 
Softver Berza predstavlja jedinstveni način informisanja o najboljim programima koji su jednom korisniku potrebni u njegovom svakodnevnom radu. Prikazi sa slikama, videom, preporučena cena i download, sve na jednom mestu.


Bitdefender Popust