Programi za skidanje sa YouTube

Programi za skidanje sa YouTube nam olakšavaju skidanje video klipova sa popularnog sajta YouTube i konvertuju ih u formate za slušanje ili gledanje na kućnom računaru ili telefonu.

Probali smo da napravimo izbor najboljih i da napravimo uporedni tabelarni prikaz ovih programa.

 

Najbolji programi za skidanje sa YouTube za 2011 – Uporedni pregled

 

Pozicija 1 2 3 4 5
Naziv 4Media YouTube to iPhone Converter PAVTUBE YouTube Converter Aiseesoft YouTube Converter Mate Xlinksoft Youtube to iPhone Converter Jocsoft YouTube to iPhone Converter
Slika Program za skidanje 4Media YouTube to iPhone Converter Program za skidanje PAVTUBE YouTube Converter Program za skidanje Aiseesoft YouTube Converter Mate Program za skidanje Xlinksoft Youtube to iPhone Converter Program za skidanje Jocsoft YouTube to iPhone Converter
Prikaz Prikaz Prikaz Prikaz Prikaz Prikaz
Video
Cena 18 EUR 25 EUR 25 EUR 4 EUR 17 EUR
Ukupna ocena
Ocene
Lakoća korišćenja
Mogućnosti
Kvalitet konverzije
Tehnička podrška
Vidi slike
AKCIJE
Popusti
MOGUĆNOSTI PROGRAMA
Automatsko preuzimanje
Automatska konverzija
Integrisani preglednik
Grupno preuzimanje
Višestruke konekcije
Zaustavi, pauziraj i nastavi
Izmena videa
Maksimalna brzina preuzimanja
Podržava više jezika
PODRŽANI UREĐAJI
iPhone
MP3 Plejer
Većina mobilnih telefona
BlackBerry
iPod
iPad
iTouch
PODRŽANI FORMATI
FLV
AVI
WAW
MP3
WMA
MP4
WMV
MPG
MOV
TEHNIČKA PODRŠKA
Email
Najčešća pitanja
Uputstvo
Telefonska podrška
OPERATIVNI SISTEMI
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
NAŠI KOMENTARI
Prikaz Prikaz Prikaz Prikaz Prikaz Prikaz
Video
CENA
Cena 18 EUR 25 EUR 25 EUR 4 EUR 17 EUR

 

 

Za šta služe programi za skidanje sa YouTube?

Programi za skidanje sa YouTube - za šta služeProgrami za skidanje sa YouTube pomažu korisniku da lako i jednostavno preuzme i konvertuje omiljene YouTube klipove i pesme na svoj telefon ili prenosni računar. Jednostavna prednost programa za skidanje se ogleda u tome da korisnik više ne mora posedovati Internet konekciju ili posetiti YouTube sajt da bi gledao svoje omiljene video klipove. Programi za skidanje sa YouTube pružaju korisnicima nezamenljivu pomoć u skidanju i konvertovanju video klipova i omogućavaju njihovo gledanje dok ste na odmoru ili u prevozu.

 

Izbor programa za skidanje i šta je presudno

Postoji nekoliko bitnih stvari koje treba da uzmemo u obzir kada biramo program za skidanje sa YouTube. Iako su ovi programi relativno jeftini, korisnik uvek želi da dobije što je više moguće za svoj novac. Mnogi programi za skidanje sa YouTube su vrlo slični. Ponekad jedina stvar koja čini razliku između programa je korisnička podrška ili korisničko uputstvo.

Nadamo se da će naš uporedni prikaz programa za skidanje sa YouTube pomoći da se odlučite za program koji ispunjava vaše potrebe. Ispod navodimo neke od bitnih karakteristika programa koje bi trebaloda uzmete u obzir pre nego se odlučite za kupovinu nekog određenog programa za skidanje.Kako izabrati program za skidanje sa Youtube

Lakoća korišćenja

Svi programi za skidanje sa YouTube se lako preuzimaju i lako instaliraju na željeni računar. Ovi programi bi trebalo da budu dovoljno jednostavni za instalaciju i korišćenje kako za potpune početnike tako i za napredne korisnike računara. Korinik bi trebalo lako da prilagodi ovaj program svojim potrebama a uz to interfejs samog programa mora biti lep i lak za korišćenje.

Mogućnosti

Najbolji programi za preuzimanje sa YouTube podržavaju sve generacije iPod, iPhone, iPad i iTouch uređaja. Ali, ovi programi isto tako moraju da podržavaju i formate za moderne mobilne uređaje kao i razne MP3 plejere i BlackBerry. Ovi programi ne samo da bi trebali da podržavaju preuzimanje sa YouTube nego i konverziju video fajlova u razne popularne formate koji uključuju FLV, MP4, H.264, AVI, MP3, WMV, WMA, MKV, 3GP, 3GPP, VOB, DivX, MOV, WAW i ostale formate.

Neki od programa za preuzimanje sa YouTube dolaze sa integrisanim editorom videa. Ovi programi dozvoljavaju korisnicima da kompresuju, režu ili čak i spajaju zajedno dva video snimka. Druge mogućnosti ovih programa koje su poželjne su integrisani preglednik, mogućnost višestruke konkcije, višejezični interfejs, podrška za proxy servere i slično.

Kvalitet konverzije

Svi izabrani programi za preuzimanje sa YouTube konvertuju Youtube video bez gubitaka kvaliteta slike i zvuka. Pored toga, programi za preuzimanje sa YouTube moraju da pruže korisniku opcije za izbor konverzije i podešavanja radi optimizacije videa za razne tipove uređaja.

Bez obzira koji program za preuzimanje sa YouTube izaberete, najbolji programi su oni koji ispunjavaju vaše potrebe i odgovaraju vašim uređajima.